Bij Pilates Oisterwijk ligt de nadruk op persoonlijke en vakkundige begeleiding.

Privé trainingen

Iedere sessie is aangepast op jouw lijf, conditie, specifieke aandachtspunten en doelstellingen. Er wordt met alle pilatesapparatuur gewerkt en elke sessie is op jouw lijf geschreven. Ook duo trainingen zijn mogelijk. Privé trainingen zijn op afspraak

Mat lessen

Bij de matlessen wordt de Classic Pilates methode aangeboden. De oefeningen zijn gericht op lenigheid, kracht, coördinatie en ademhaling. Ook worden de dieper gelegen spieren geactiveerd en versterkt. Je beweegt met vloeiende overgangen door een serie oefeningen. 

Combi Mat

De Combilessen zijn afwisselende lessen waar zowel de matoefeningen worden gecombineerd met het gebruik van de Pilatesstick. De Pilatesstick biedt weerstand door middel van een elastiek. Naast de weerstand is de Pilatesstick ook uitdagend voor de balans. In deze les worden ook veel staande oefeningen gegeven.

MVE Chair lessen

In deze les wordt de mat gecombineerd met de MVE Chair. Een MVE Chair les staat garant voor een uitdagende en zeer veelzijdige workout. De MVE Chair heeft een pedaal met 2 sterke veren en 4 verschillende sterktes die zorgt voor intensieve workout waar veel gevraagd wordt van de corestabiliteit, balans en kracht. Het vormt de benen, billen, kuiten en versterkt de armen en schouders. De verschillende weerstanden maakt de MVE ook zeer geschikt voor mannen.

“If your spine is inflexibly stiff at 30 you are old. If it is completly flexible at 60, you are young”