Bij Pilates Oisterwijk ligt de nadruk op persoonlijke en vakkundige begeleiding.

Privé trainingen

Iedere sessie is aangepast op jouw lijf, conditie, specifieke aandachtspunten en doelstellingen. Er wordt met alle pilatesapparatuur gewerkt en elke sessie is op jouw lijf geschreven. Ook duo trainingen zijn mogelijk. Privé trainingen zijn op afspraak

Mat Combi Pilatesstick / MVE Chair (max. 4 personen)

De Combilessen zijn afwisselende lessen waar de matoefeningen van de klassieke Pilatesmethode worden gecombineerd met het gebruik van de Pilatesstick en of de MVE Chair. De Pilatesstick biedt weerstand door middel van een elastiek. Naast de weerstand is de Pilatesstick ook uitdagend voor de balans. De MVE Chair heeft een pedaal met 2 sterke veren en 4 weerstand niveaus. Met de MVE Chair werk je aan de core stabiliteit, balans en kracht. Het vormt de benen, billen, kuiten en het versterkt de armen en schouders.

Online Zoom Matles

De Matles bij jouw thuis op je eigen mat. En denk maar niet dat je dan kunt smokkelen! Er zijn 2 vormen van Zoom lessen. De ene variant is een volledige les met meerdere deelnemers allemaal online.

De andere variant is wanneer je het bijvoorbeeld niet redt om de reguliere matles mee te doen dat je online meedoet met de les die op dat moment live wordt gegeven in de studio.

 

“If your spine is inflexibly stiff at 30 you are old. If it is completly flexible at 60, you are young”